Vepřové maso pod peřinou

  • Příprava
    6 min.
  • Vaření
    15 min.
  • Porcí
    3
  • Zhlédnutí
    1 310




Dnes jsme si pro Vás připravili výborný minutkový recept na lahodné vepřové masíčko pod peřinkou.

Recept je opravdu jednoduchý a zvládne ho každý.

Připravte si tento gurmánský požitek i vy a uvidíte, že nebudete litovat!

Pro přípravu tohoto receptu budeme potřebovat tyto ingredience:

  • 6 širokých plátů vepřové kotlety
  • ½ lžičky mletého pepře
  • 1 lžičku soli
  • 4 vařená vajíčka
  • 1 lžičku sušeného oregana
  • 4 lžíce slunečnicového oleje
  • 150 gramů tvrdého sýra
  • 3 lžíce majonézy

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Začněte tím, že si vepřové kotletky nařežte mírně ostrým nožem do mřížky na povrchu z obou stran. Potom maso vložte do větší mísy, zasypte solí, mletým pepřem, sušeným oreganem a pokapejte trochou slunečnicového oleje. Vše rukama důkladně promíchejte, aby se chutě dostaly na každý kus vepřových plátků.
  2. Nyní si maso vyskládejte na plech s pečícím papírem a pusťte se do přípravy vaječné směsi. Natvrdo vařená vajíčka nastrouhejte do misky nahrubo, poté přidejte i nahrubo strouhaný tvrdý sýr podle preferencí (gouda, čedar nebo eidam). Suroviny pokapejte majonézou a důkladně promíchejte lžící.
  3. Nakonec vrstvěte přiměřené množství směsi na kotletky.
  4. Pokrm dejte zapékat do trouby při teplotě 180°C po dobu cca 30 až 35 minut.

Video recept:

Máme hotovo.

Přejeme vám dobrou chuť.

zdroj: youtube.com / Lecker schnell

original zdroj: www.youtube.com/watch?v=V8NaFkIjP7Q



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.